neděle 5. června 2011

U Vltavy

Nábřeží! Když je horko, držte se VODY! Voda, voda, všude samá voda. A já a foťák a sluníčko...

Tenhle příspěvek je prostě plný vody! :) Na včerejší výlet, jsem se kvůli špatnému počasí nedostala, ale dneska už jsem foťák musela vzít na procházku! A teď po několika týdenním lemplovství mě čeká učení... Hezký zbytek neděle Vám všem!

9 komentářů:

Silvie řekl(a)...

krásný fotky :))

Vivi řekl(a)...

Mně se líbí, že nemusim nikam chodit, pěkně si doma čtu na kanapi, jím bramborový placky, grilovaný bagetky a meloun a ty za mě obstaráš výlet u vody. Fotky jsou totiž jako "živý", takže mám opravdu nezpochybnitelný pocit, že jsem tam byla taky ;-). A že tam bylo krásně!
Pa, Vivi

Cookie řekl(a)...

ta druha je uzasna!

Janďuléna řekl(a)...

dokonalost. Moc hezké Kami :-) A ty kopretiny jsou dokonalé. :-)

Unknown řekl(a)...

fakt! vsade sama voda!

Simply Colours řekl(a)...

Fotky krásné, ale hlavně prima inspirace na malý výlet :-) Musím tedy velmi zahanbeně přiznat, že už půl roku bydlím na Barrandově a ještě jsem tady pěšky neudělala ani krok :-/ Stydím se.

Ceady řekl(a)...

krásné fotky :)

Vivi řekl(a)...

Kami,
děkuju za milou návštěvu u mě. Jsem ráda, že jsem tě inspirovala, ale měla bys vědět, že čtenářských okének chystám vícero. Přečetla jsem teď tolik báječných knížek, že bych si troufla říct, ať si do prázdninového batůžku ještě knížky nebalíš. Přibydou další ;-). Přeju prima večer.
Vivi

Kami řekl(a)...

děkuji zase za krásné pochvaly! :) Je to pro mě povzbuzením! Jsem ráda,že jsem inspirovala výletem! Je to opravdu nádhera, člověk si tam připadá jako někde na dovolené! Príma relaxace! :)

Děkuji za respektování autorství!