středa 9. února 2011

Miss, you do not want my picture?


Dneska byl už od rána krásný sluneční den. Vstala jsem podle mého gusta trochu později a připravila se na slíbenou výstavu a tiskovou konferenci. Popadla jsem i foťák, že by se mohl hodit.
Část dopoledne jsem tedy strávila ve společnosti novinářů a fotografů. Všechno jsem spíše mlčky pozorovala. Ale bylo to vážně zajímavé. Hned po té jsem byla pozvána na malý oběd. A pak jsem už využila příležitost zbylého volného nádherného odpoledne a odebrala se s mým foťákem kochat se krásou prosluněných pražských ulic. I událo se spoustu zajímavých věcí. Potkala jsem i známe, se kterými jsem se na krátký čas dala do řeči. A zastavovali mě i spousty cizích, ale milých lidí. (Např: malá ukázka paní dole na fotce...)



                                    Zbytek dne jsem se rozhodla fotit v černobílé!




 
A tak jsem se vyfotila sama! Konečně slunečný den a to chce autoportrét!












  
     Dobrý den slečno! Nechcete si mě vyfotit?









   Já se fotím ráda. Nemám si sundat tu čepici?







4 komentáře:

kristy_ řekl(a)...

moc hezký fotky! a já mám takový zážitky hlavně z ciziny, třeba v Itálii za mnou pořád někdo běhal a chtěl abych si ho vyfotila :)

Kami řekl(a)...

Jé děkuju moc - od takové skvělé umělkyně jako jsi ty, to potěší! ;) No musela jsem se pak smát když mě zastavila. Většinou mě hlavně zastavovali lidé s jejich foťákama ať je vyfotím. Ale takhle paní se asi opravdu ráda fotila. A stále na mě u toho vyplazovala jazyk!:-/ :D

Teri řekl(a)...

ta paní je roztomilá :-D

Jana Kadlecová řekl(a)...

Héézkýýý...:) Kami, z tebe něco bude:)

Děkuji za respektování autorství!